Referenties

Niet meer snurken

Daan slaapt door de trainer rustiger. Eerder heel onrustig, doordat hij snurkte. Nu snurkt hij niet meer en slaapt hij de hele nacht door.

Chantal
Geen overbeet meer

Door de trainer heb ik bijna geen overbeet meer. Daar ben ik heel blij om. Ik moest ook oefeningen doen om goed te leren slikken en die vond ik wel stom, maar ze hielpen goed.

Siem
Positief bezoek

Heel erg bedankt voor je hulp. Het is echt bijzonder hoe veel de overbeet in korte tijd is afgenomen. Je wist er altijd een positief bezoekje van te maken, ook als dingen moeilijk waren. Mijn zoon kan best snel het bijltje bij dingen neergooien als het te moeilijk wordt, maar voor het dragen van de trainer en de oefeningen heb je hem wel steeds kunnen motiveren. Top!

Marieke
Deskundige behandeling en advies

Wij hebben veel baat gehad bij de deskundige behandeling en adviezen van Miranda. Zij weet snel een analyse en behandelplan samen te stellen en in prettig overleg wordt er samen aan een doel gewerkt. Miranda houdt zich op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn heel tevreden.

Monique
Veel oefenen en doorzettingsvermogen

OMFT is niet iets waar je zomaar even aan begint. Het vraagt veel oefenen en doorzettingsvermogen. Zeker voor mijn 13-jarige dochter die lichte motorische beperkingen heeft. Miranda vond altijd wel een manier waarop het mijn dochter lukte om een oefening onder de knie te krijgen. En ze was heel begripvol, positief en motiverend. Zodat we na elk bezoek weer helemaal opgeladen waren om thuis enthousiast verder te oefenen. Met een mooi resultaat want mijn dochter heeft nu een goede ‘slik’ en haar mondmotoriek is verbeterd. Daar is ze heel trots op. En ik ook. Voor ons was de praktijk van Miranda wel wat ver weg maar het was de autorit van 3 kwartier meer dan waard.

Eveline

 

Blijven doorzetten

Ik weet dat het moeilijk is en dat je soms gewoon wilt stoppen met de oefeningen. Maar blijven doorzetten, want mij is het ook gelukt!

 
Aukje
Astmaklachten aangepakt

Samen met Miranda heb ik mijn astmaklachten aangepakt. Miranda gaf duidelijke adviezen en stimuleerde om door te gaan als het even wat minder ging met de intensieve Buteyko oefeningen. Ze denkt met je mee wat kan en is enthousiast!

Karen
Geen beugel nodig

Hallo Miranda, onlangs zijn we naar ACTA in Amsterdam geweest. Zij kwamen tot dezelfde conclusie dat een beugel niet nodig is voor Jonas. Bedankt voor je hulp en documentatie met gebitsfoto's. Tevens bedankt voor het traject van 2 jaar met de brace.

Fam Mensonides
Resultaat verbluffend

Onze zoon Matthijs is 2 jaar onder behandeling van Miranda geweest. Ze heeft hem altijd erg prettig begeleid en alles proactief bijgestuurd, als dat nodig was. Het resultaat is verbluffend. Matthijs heeft geen beugel meer nodig. Miranda is een prettig persoon en communiceert heel persoonlijk, waardoor je je niet één van de vele cliënten voelt.

Elles
Chronische hyperventilatie

In verband met vermoeidheidsklachten ben ik naar Miranda gegaan. Tijdens de intake bleek dat ik chronisch hyperventileer. Veel te veel ademhalen door mijn mond ipv neus. Door simpel praktische oefeningen te doen, ben ik daar nu vanaf en voel ik me beter. Miranda is heel prettig in de omgang. Warm en begripvol. Kijkend naar wat persoonlijk bij je past en haalbaar is. en als je voor een oefening niet zo gemotiveerd bent, heeft ze een hele trukendoos met oefeningen die wel bij je passen. Ik vond het een erg leuk traject en ik ben heel blij met Miranda!

Petra

 

 

Vermindering PostCovid klachten

Ik heb mij door Miranda enorm begrepen en gesteund gevoeld. Ze nam mij en mijn klachten heel serieus. Ze legde alles goed uit en nam uitgebreid de tijd voor mij en de Buteyko oefeningen. Mijn klachten van PostCovid zijn subjectief en objectief (hartslag/bloeddruk/slaap) na 20 weken duidelijk verminderd. De Buteyko Methode is goed inpasbaar in het dagelijks leven en daardoor makkelijk te doen en mee door te gaan na de therapie. Ik ben dankbaar dat Miranda met Buteyko op mijn pad kwam.

Ilse